lauantai 16. toukokuuta 2015

Vapaa-ajan kuulumisia

¡Hola!

Viime postauksesta on kulunut taas jo pitkä aika. Viikot ovat kuluneet suurimmaksi osaksi töiden parissa, mutta vapaa päivinä olemme päässeet nauttimaan kauniista ja lämpimästä Espanjasta hieman enemmän.

Kävimme "isoilla sienillä" tai niin siitä täälläpäin puhutaan. Kyseessä on siis iso puinen rakennelma melkei keskellä kaupunkia. Rakennelman päältä näkee koko kaupngin ja ylös pääseminen ulkomaalaisita maksaa huimat 3€. 

Kuvia:


















Olemme pitkän ajan jo puhuneet miten meidän pitäisi vapaa päivänä lähteä rannalle, ja vihdoin saimme aikaiseksi lähteä. Sunnuntai aamupäivällä hyppäsimme bussiin kohti Matalascañasia, jossa vietimme koko päivän ottaen aurinkoa ja uiden. Vesi oli aluksi hieman viileää, mutta siihen tottui nopeasti. Lämpötilat kohoavat neljänkymmenen asteen tienoille päivisin, ja pelkkä makaaminen ja vedessä kelluminen oli ihana tapa viettää päivä.

Muutama kuva rannalta:





Työtunnit ovat nyt molemmilla täynnä, joten saamme nauttia viimeisestä viikosta täällä ihan vapaalla. Olemme varmasti vielä menossa katsastamaan jonkun toisenkin rannan, sekä otamme kaiken irti lopusta ajastamme täällä kaupungissa jota voi jo toiseksi kodiksi kutsua.


 Joko siellä suomessa meitä ikävöidään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti